17 هزار واحد مسکونی و تجاری نکا فاقد پروانه ساخت است/ سهم 45 میلیارد تومانی مردم شهر نکا از بودجه 99

17 هزار واحد مسکونی و تجاری نکا فاقد پروانه ساخت است/ سهم 45 میلیارد تومانی مردم شهر نکا از بودجه 99

به گزارش مازندروز به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، ابوالقاسم محمدی امشب در نشستی با خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: براساس طرح ممیزی، 32 هزار واحد مسکونی در نکا شناسایی شدند که 480 پرونده مقایر ماده 100 بوده است.

وی افزود: اجرای طرح ممیزی املاک در سطح شهر نکا پس از 20 سال اجرایی شده است و برای 480 پرونده مقایر ماده 100 هم 50 درصد عوارض بخشیده شده و در ماده 100 هم کمترین ضریب اعمال می‌شود.

این مسؤول با اشاره به بودجه شهر نکا در سال 99، گفت: بودجه سال 99 مبلغ 45 میلیارد تومان بسته شده است که سرانه هر نکایی در این بودجه 670 هزار تومان است و این مقدار در دوره چهارم شورای اسلامی شهر نکا 35 میلیارد تومان با سرانه هر نفر 470 هزار تومان بوده است.

محمدی با اعلام اینکه  طرح تفضیلی شهر نکا در 7 مهر ماه 91 تهیه شده است؛ یادآور شد: این طرح در 13 تیرماه 98 و بعد از هفت سال به تصویب رسید و در مرحله پایانی برای ابلاغ است که در ساخت و ساز کمک کار است.

رئیس شورای اسلامی شهر نکا افزود: شهر نکا در ساخت و ساز پویا و فعال است و روند رو به رشدی را شاهد هستیم که در همین راستا صدور پروانه در سال 97 به تعداد 140 پروانه بوده است که این تعداد در سال جاری به 121 پرونده تاکنون رسیده و انتظار است که 200 پروانه برسد.

محمدی با اشاره به تعداد 7 نفره شورای دوره پنجم شهر نکا خاطر نشان کرد: 18 کمیته در شورا فعال است که زیر مجموعه شهرداری است و 6 کمیسیون شورای شهر نکا فعال است و پرونده‌های مختلف بررسی و آنالیز می‌شود که در سال جاری تاکنون 87 جلسه برگزار شد که از این تعداد 13 جلسه فوق‌العاده بوده است.

وی افزود: آسفالت معابر شهری از دغدغه‌های مهم شهروندان است که در بخش لکه‌گیری با توجه به خرید قیر وارد شده‌ایم و کار در 10 روز آینده آغاز می‌شود و آسفالت 76 کوچه در دست اقدام است.

رئیس شورای اسلامی شهر نکا با اعلام اینکه درآمدزایی برای شهر از مهمترین اصول است؛ تصریح کرد: ایجاد درآمد پایدار و غیر پایدار از دغدغه‌های مهم ماست که در بخش درآمدهای پایدار سی ان جی نکا و کارخانه آسفالت در این بخش قرار دارند و سی ان جی به دلیل تعمیرات و واگذاری فعلا تعطیل است و با اتمام تعمیرات، واگذار می‌شود.

محمدی گفت: کارخانه شهید گرائیلی هم از جمله موارد دارای درآمد پایدار بود که در ابتدا تولید آسفالت در دستور کار بود و بخش‌های دیگری همچون سنگ‌شکن‌، بچینگ، موزائیک‌، بلوک‌زنی و باسکول به آن اضافه شده و افتتاح شد و اکنون در تولید ماسه و مخلوط مشکل داریم که مقرر شد در طرح جدید برداشت از رودخانه انجام شود و نواقصی در این طرح وجود دارد که برطرف می‌شود.

اخبار مرتبط

امنیت شغلی دغدغه کارگران است

«غلامرضا شریعتی» منتخب مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شد

کلاهبرداری 300 میلیونی به بهانه خرید گوشی در فضای مجازی

0 نظر

ارسال نظر

capcha